voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis

Timzowood Living Mees Kapstok 68 cm - Geschuurd Wit

Productnr: 119970
Timzowood Living
Timzowood Living Mees Kapstok 68 cm - Geschuurd Wit
  • Timzowood Living Mees Kapstok 68 cm - Geschuurd Wit
  • Timzowood Living Mees Kapstok 68 cm - Geschuurd Wit
Hang jassen, tassen en andere accessoires netjes op aan de stevige haken van kapstok Mees van Timzowood Living.
Meer info
19.95
€ 17,9517.95

Kan alleen bezorgd worden in Nederland!
Vanaf 50.00 Gratis bezorgd in Nederland!

Beschrijving Timzowood Living Mees Kapstok 68 cm - Geschuurd Wit
Wat een snoepje! Kapstok Mees van Timzowood Living heeft een eenvoudig ontwerp met eindeloos veel mogelijkheden. De stevige en stoere houten haken zijn in dezelfde kleur geschilderd als de kapstok zelf, wat zorgt voor een rustig geheel. Leuk om te gebruiken als kinderkapstok in de hal. Maar ook boven de babycommode is dit fraaie ontwerp een mooie aanvulling. Hang er eens kleine manden gevuld met verzorgingsproducten of luiers aan!

Kapstok Mees wordt gemonteerd geleverd. U kunt dus direct aan de slag met ophangen. Dit product is gemaakt van massief mangohout, hetgeen veelal een glad oppervlak geeft met hier en daar een karakteristiek detail van dit mooie fruitbomenhout.
Specificaties
Breedte:68 cm
Diepte:15 cm
Hoogte:9 cm
Kleur:Wit
Materiaal:Hout
Serie:Mees
Andere uitvoeringen:
Timzowood Living Mees Kapstok 68 cm - Geschuurd Roze - 17.95
 
Video Timzowood Living Mees Kapstok 68 cm - Geschuurd Wit
Over Timzowood Living
bannerslider-sbshops/vtwonen/merkenbanners/--merkenlogos/timzowood.jpg


De collectie meubelen van Timzowood Living hebben allen een zeer hoge kwaliteit, maar eigenlijk nog veel belangrijker is dat alle meubelen op een ambachtelijke en eerlijke manier met passie vervaardigd worden uit massief hout. De grote meubelen worden in Polen gemaakt, waarbij ze van boom tot meubel gemaakt worden in kleine ambachtelijke werkplaatsen. De kleine meubelen worden in Sri Lanka vervaardigd uit massief mangohout. Ook hier is de betrokkenheid van Timzowood Living groot. Alle producten, groot en klein, worden door Timzowood Living ontworpen en ontwikkeld. Waarbij een kast soms bedacht wordt rondom een authentieke deursluiting of scharnier en niet andersom. Ambacht en eerlijkheid staan centraal in ieder product van het merk Timzowood Living. Timzowood Living brengt liever een eerlijk, ambachtelijk product op de markt dat iets meer kost, dan een product waar de ziel van de meubelmaker in ontbreekt. Een merk met passie voor meubels en ambacht.


Bekijk het hele Timzowood Living assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Timzowood Living Mees Kapstok 68 cm - Geschuurd Wit en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel