voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis

Timzowood Living Country Console Kapstok 100 cm - Geschuurd Wit

Productnr: 119966
Timzowood Living
Timzowood Living Country Console Kapstok 100 cm - Geschuurd Wit
  • Timzowood Living Country Console Kapstok 100 cm - Geschuurd Wit
  • Timzowood Living Country Console Kapstok 100 cm - Geschuurd Wit
Deze praktische Country Console kapstok van Timzowood Living met dubbele plank heeft een stoer uiterlijk en de sfeer van vroeger.
Meer info
€ 91,9591.95

Kan alleen bezorgd worden in Nederland en België!
Gratis bezorgd in Nederland!

Beschrijving Timzowood Living Country Console Kapstok 100 cm - Geschuurd Wit
Helemaal van nu: stoer en robuust met de sfeer van vroeger. Deze dubbele Country Console kapstok van Timzowood Living heeft een uiterlijk zoals we dat kennen van oude meubels. Op de dubbele plank is genoeg ruimte voor het uitstallen van kleine verzamelingen. De 6 zwarte haken zijn een mooi contrast met het lichtgekleurde hout. Dit fraaie model past perfect in zowel een landelijk als modern interieur en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Country Console wordt gemonteerd geleverd, inclusief 6 draadhaken. U kunt er dus meteen een mooie plek voor uitzoeken. Dit product is gemaakt van massief mangohout, hetgeen veelal een glad oppervlak geeft met hier en daar een karakteristiek detail van dit mooie fruitbomenhout.
Specificaties
Breedte:100 cm
Diepte:25 cm
Hoogte:49 cm
Inclusief:6 draadhaken
Kleur:Wit
Materiaal:Hout
Serie:country
Andere uitvoeringen:
Timzowood Living Country Console Kapstok 125 cm - Geschuurd Wit - 107.95
Timzowood Living Frans Console Kapstok 120 cm - Geschuurd Wit - 93.95
 
Video Timzowood Living Country Console Kapstok 100 cm - Geschuurd Wit
Over Timzowood Living
bannerslider-sbshops/vtwonen/merkenbanners/--merkenlogos/timzowood.jpg


De collectie meubelen van Timzowood Living hebben allen een zeer hoge kwaliteit, maar eigenlijk nog veel belangrijker is dat alle meubelen op een ambachtelijke en eerlijke manier met passie vervaardigd worden uit massief hout. De grote meubelen worden in Polen gemaakt, waarbij ze van boom tot meubel gemaakt worden in kleine ambachtelijke werkplaatsen. De kleine meubelen worden in Sri Lanka vervaardigd uit massief mangohout. Ook hier is de betrokkenheid van Timzowood Living groot. Alle producten, groot en klein, worden door Timzowood Living ontworpen en ontwikkeld. Waarbij een kast soms bedacht wordt rondom een authentieke deursluiting of scharnier en niet andersom. Ambacht en eerlijkheid staan centraal in ieder product van het merk Timzowood Living. Timzowood Living brengt liever een eerlijk, ambachtelijk product op de markt dat iets meer kost, dan een product waar de ziel van de meubelmaker in ontbreekt. Een merk met passie voor meubels en ambacht.


Bekijk het hele Timzowood Living assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Timzowood Living Country Console Kapstok 100 cm - Geschuurd Wit en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel