voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis

Timzowood Living Arles Console Kapstok 70 cm - Geschuurd Wit

Productnr: 119965
Timzowood Living
Timzowood Living Arles Console Kapstok 70 cm - Geschuurd Wit
  • Timzowood Living Arles Console Kapstok 70 cm - Geschuurd Wit
  • Timzowood Living Arles Console Kapstok 70 cm - Geschuurd Wit
Uw interieur fleurt zeker weten op van deze houten kapstok van Timzowood Living in landelijke sfeer.
Meer info
€ 81,9581.95

Kan alleen bezorgd worden in Nederland en België!
Gratis bezorgd in Nederland!

Beschrijving Timzowood Living Arles Console Kapstok 70 cm - Geschuurd Wit
Door het tijdloze ontwerp en de neutrale kleur vindt de mangohouten kapstok Arles van Timzowood Living in iedere kinderkamer een mooie plek. De zwarte haken zijn handig voor badjasjes en decoratie, en zowel op de plank halverwege als bovenop is voldoende ruimte voor voorleesboeken of andere spulletjes.

De mogelijkheden van deze kapstok zijn eindeloos, want ook boven de babycommode komt dit hippe ontwerp goed van pas. Luiers, kleertjes en verzorgingsproducten zijn zo altijd binnen handbereik. Kapstok Arles is natuurlijk ook een mooie aanvulling in de hal, slaapkamer of de keuken.

De kapstok wordt gemonteerd geleverd, inclusief 4 draadhaken. Dit product is gemaakt van massief mangohout, hetgeen veelal een glad oppervlak geeft met hier en daar een karakteristiek detail van dit mooie fruitbomenhout.
Specificaties
Breedte:70 cm
Diepte:32 cm
Hoogte:57 cm
Inclusief:4 draadhaken
Kleur:Wit
Materiaal:Hout
Serie:Arles
Video Timzowood Living Arles Console Kapstok 70 cm - Geschuurd Wit
Over Timzowood Living
bannerslider-sbshops/vtwonen/merkenbanners/--merkenlogos/timzowood.jpg


De collectie meubelen van Timzowood Living hebben allen een zeer hoge kwaliteit, maar eigenlijk nog veel belangrijker is dat alle meubelen op een ambachtelijke en eerlijke manier met passie vervaardigd worden uit massief hout. De grote meubelen worden in Polen gemaakt, waarbij ze van boom tot meubel gemaakt worden in kleine ambachtelijke werkplaatsen. De kleine meubelen worden in Sri Lanka vervaardigd uit massief mangohout. Ook hier is de betrokkenheid van Timzowood Living groot. Alle producten, groot en klein, worden door Timzowood Living ontworpen en ontwikkeld. Waarbij een kast soms bedacht wordt rondom een authentieke deursluiting of scharnier en niet andersom. Ambacht en eerlijkheid staan centraal in ieder product van het merk Timzowood Living. Timzowood Living brengt liever een eerlijk, ambachtelijk product op de markt dat iets meer kost, dan een product waar de ziel van de meubelmaker in ontbreekt. Een merk met passie voor meubels en ambacht.


Bekijk het hele Timzowood Living assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Timzowood Living Arles Console Kapstok 70 cm - Geschuurd Wit en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel